Denna hemsida har begränsad stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Över 50 000 nöjda kunder! 💞 | Fri frakt vid köp över 450 sek

Kundvagn

Din kundvagn är tom

Fortsätt Handla

Bivaxdukar = trendig marknadsföring!

Profilerade bivaxdukar är ett unikt sätt att få ditt varumärke i händerna. Perfekt till inte minst kunder, anställda och kampanjer, samtidigt framkommer vikten av hållbarhet på ett snyggt sätt. Våra högkvalitativa bivaxdukar är tillverkade av 100 % bomulltyg (GOTS & Oeko-Tex 100), svenskt bivax, tallkåda och kokosnötsolja. Bivaxdukar passar perfekt till att förvara matrester eller packa ett mellanmål på språng. Häng med i trenden och bidra till plastfria kök ni med!

Hur går det till?

Anmäl intresse

Vi kontaktar dig och skräddarsyr tillsammans ett paket som passar era behov! Hur många ska vi göra och hur tillfredställer vi ert behov i högsta mån?

Design & utförande

Nu behöver vi bestämma vad som ska tryckas och vart! Detta gäller både för tyget och produktförpackningen. Men var lugn! Ifall ni har svårt att skapa egna tryckfiler så hjälper vi till. 

*Krav på tryckfil till tyg: TIFF, JPG, PNG. Max 25 MB och 10 000 x 10 000 px, CMYK tryck

Vi påbörjar produktionen

Nu kan ni luta er tillbaka, här sätter vi igång med produktionen. Produkterna levereras 2-3 veckor efter att tryckfilen är klar! 

Såhär profilerar vi

 • Design

  Dina skräddarsydda bivaxdukar kommer ha ditt företags logotyp, färger och/eller design. Skicka oss det mönster du föredrar eller lämna det till vårt designteam!
 • Paketering

  Vi kan även skräddarsy förpackningen för att matcha ditt varumärkes behov. Vill du exempelvis ha något specifikt skrivet på förpackningen? Låt oss veta så kommer vi att göra vårt bästa för att lösa det. 
 • Antal

  Oavsett om ni är ett stort företag med tusentals anställda eller ett litet företag som letar efter unika sätt att växa, kan vi möta dina behov. Minsta orderantal är 150 st.

Fyll i formuläret -få ett förslag på
hur just din bivaxduk kan se ut!

Untitled_a8882d2e-dff2-497a-ad94-41219a4b4efd
Minska avfall och stärk ditt varumärke!
Vi gör det enkelt, med hjälp av våra högkvalitativa bivaxdukar kan ditt varumärke synas om & om igen. 
 • 20 dagars leverans
 • Minst 150+ produkter
 • Tillverkade i Uppland
 • Oändliga designmöjligheter
 • Pris från 30 kr/st

Vi har jobbat med bland annat