Villkor

1. Integritetspolicy

Vi hanterar säkerheten kring era personuppgifter med största respekt och hänsyn. På denna sida beskriver vi hur insamling och användning av data hanteras på denna webbplats för att följa gällande lagar och förordningar (GDPR).

Vilka uppgifter vi lagrar och hur länge

De uppgifter som lagras är de fält som respektive formulär innehåller. Vi sparar uppgifterna så länge det är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Vi grundar insamlingen av personuppgifter på samtycke.

Ändamålet med insamlingen

Vi samlar in uppgifter för att ta kontakt, upprätta och/eller bibehålla en affärsrelation.

Ta del av, ändra eller radera den lagrade informationen

Du har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi har lagrade om dig upp till en gång per år. För att göra detta kontaktar du personuppgiftsansvarig. Du har även rätt att begära rättning eller radering av dina personuppgifter när som helst.

Samtycke

Du har rätt att återkalla samtycke till användning av dina personuppgifter när som helst genom att kontakta personuppgiftsansvarig. Om du anser att vi har hanterat dina personuppgifter på ett sätt som ej är förenligt med våra angivna direktiv har du rätten att klaga till en tillsynsmyndighet.

2. Återbetalningspolicy

Vid köp av varor från Bivaxfabriken gäller alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med gällande distansavtalslagen. Detta innebär att Kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela oss detta inom 14 dagar från det att Kunden eller Kundens ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

3. Fraktpolicy

När du handlar på Bivaxfabriken får du fri frakt på din order över 445 kr. Fri frakt innebär att standardfrakten är 0 kr oavsett vilken produkt/er du beställer, bara ordervärdet överstiger 445 kr vid beställningstillfället. Leveranstiden för brev samt postpaket är mellan 1-6 arbetsdagar. Beställningar till ett värde under 445 kr kostar 39kr i fraktkostnad. 

4. Användarvillkor

Webbplatsen till för ditt personliga och icke-kommersiella bruk. Du får inte ändra, kopiera, distribuera, göra tillgängligt, överföra, visa, utföra, återge, publicera, licensiera, skapa härledda arbeten från, överföra eller sälja någon information, programvara, produkt eller tjänst som erhållits från webbplatsen. Du kan visa och elektroniskt kopiera, ladda ner och skriva ut papperskopior av det material som finns på webbplatsen för ditt eget icke-kommersiella bruk, förutsatt att du inte ändrar eller tar bort någon upphovsrätt, varumärke eller annan äganderätt. All annan användning av material på webbplatsen, inklusive men ej begränsat till ändringar, återgivande, distribution, nyutgivning, visning eller överföring av innehållet på denna webbplats utan föregående skriftligt tillstånd är förbjudet.

Allt material du laddar ner, inklusive men ej begränsat till programvara, filer, grafik, data eller något annat innehåll, ägs av oss eller våra licensgivare. När du laddar ner detta material tillhandahålls det av oss under en licens som kan återkallas. Vi behåller fullständig äganderätt till programvaran och alla tillhörande immateriella rättigheter. Du får inte distribuera eller sälja materialet, eller bakåtkompilera, disassemblera eller på annat sätt omvandla det till någon annan form. Du får inte skapa en hyperlänk till en annan webbplats

5. Rättsligt meddelande

Alla produkter på sidan varierar marginellt, detta då alla våra produkter är handgjorda.