Denna hemsida har begränsad stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

🌼 Utförsäljningshelg | Passa på att fynda! 🌼

Kundvagn

Din kundvagn är tom

Fortsätt Handla

Förläng Hållbarheten På Frukt & Bär

5 Tips För Att Förvara Frukt & Bär 
Separera och Förvara Rätt: Frukt och bär bör förvaras separat. Vissa frukter avger etylengas (t.ex. äpplen, päron) som kan påskynda försämringen av bär. Förvara bär i en annan låda eller förpackning för att hålla dem fräscha längre.
Använd Rätt Temperatur: Förvaringstemperaturen är viktig. Många frukter och bär trivs bäst i kylskåp, men inte alla. Citrusfrukter, äpplen och bär kan förvaras i kylskåp för att förlänga hållbarheten. Många frukter behöver dock vara i rumstemperatur för att mogna ordentligt.
Ventilera Rätt: Förhindra kondens genom att använda perforerade påsar eller pappershanddukar i förvaringen av bär. Detta hjälper till att absorbera fukt och förlänger hållbarheten.
Tvätta Vid Servering: Tvätta inte frukter och bär förrän precis före servering. Vatten kan påskynda försämringen, så tvätta dem snabbt och varsamt precis innan de ska ätas.
Ut och in: Använd principen "först in, först ut" för att minimera slöseri. Placera nyligen köpta frukter och bär längst bak eller längst ned för att säkerställa att de äldre används först.

Med dessa tips kan du effektivt förvara dina frukter och bär på ett sätt som bibehåller smak, textur och näringsvärde så länge som möjligt.