NU ÖPPNAR BLOGGEN – Bivaxfabriken
Fri frakt vid köp över 325 sek
0-3 dagars leveranstid
Över 60.000 nöjda kunder
Fri frakt vid köp över 325 sek
0-3 dagars leveranstid
Över 60.000 nöjda kunder

NU ÖPPNAR BLOGGEN

Som ni säkert vet så startades Bivaxfabriken för att minska förbrukningen av engångsplast. Vi kände att det användes på tok för mycket där ute i världen och ville därför göra något åt problemet. Detta ledde oss in på spåren att börja tillverka våra första bivaxdukar, något som vi nu gjort i drygt ett år. Men resan stannar inte där...

Förutom att sälja bivaxdukar vill vi även inspirera folk till att leva en mer hållbar vardag. Vi vill att det ska vara enkelt att göra små, miljövänliga förändringar. Det ska inte vara en utmaning att leva hållbart. Just därför vill vi öppna den här bloggen.

Tanken med bloggen är att vi ska dela med oss av tips på hur man kan använda sina bivaxdukar. Under det senaste året har vi samlat på oss många knep som kan vara användbart. Det kan vara allt från smarta sätt man kan vika en bivaxduk, till hur man kan göra egna bivaxdukar själv till att hitta nya användningsområden.

Tanken med bloggen är också att lyfta viktiga ämnen, samt hur man kan leva mer hållbart. Vi kommer till exempel att dela med oss av tips på miljövänligare alternativ man kan använda sig av i vardagen och förhoppningsvis inspirera folk till förändring. 

Dessutom så kommer vi att dela med oss lite om vår resa och hur det är att driva företag som unga personer. 

Låter det bra? Vet ni redan nu något vill att vi ska ha med i bloggen? 

Varmt välkomna att höra av er till oss!

Allt gott,

Albin & Victor

 

Länk till våra produkter