Denna hemsida har begränsad stöd för din webbläsare. Vi rekommenderar att byta till Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

🌼 Utförsäljningshelg | Passa på att fynda! 🌼

Kundvagn

Din kundvagn är tom

Fortsätt Handla

På Bivaxfabriken tillverkar vi alla produkter för hand

Tillsammans med fina tyger och kvalitativa råvaror framkallar vi en estetisk känsla från våra produkter som passar bra i köket.

Vår produkt ska – förutom att fylla sin funktion – vara något som livar upp köket och som ser fint ut. Vi försöker därför att erbjuda ett ett så stort sortiment som möjligt. Med våra olika mönster hoppas vi kunna passa in i alla kök, oavsett smak och stil. 

Miljön i fokus

För oss spelar råvarorna stor roll in i produkten, dels för att hålla en låg miljöpåverkan men även för att bevara en hög kvalitet. Vårt bivax kommer från olika biodlare runt om i Sverige. När- och färskheten av detta vax bidrar till en mycket god doft av honung och mjukhet i bivaxduken. I övrigt så innehåller våra bivaxdukar ekologisk kokosnötolja och tallharts.

Oslagbar kvalitet

Slutresultatet på bivaxdukarna är en mycket lättarbetad, stilig och miljövänlig produkt som kan återanvändas i ca ett år. Det som händer efter ett år är att bivaxduken kan börja att få sprickor. För att slippa detta och fortsätta använda eran bivaxduk kan ni med hjälp av vårt återimpregneringskit förlänga bivaxdukens livslängd med över ett år. På så sätt håller bivaxduken mycket länge – och kom ihåg att varje plastpåse som väljs bort är ett steg framåt mot en bättre framtid.

Stort sortiment

Vi erbjuder ett stort och livfullt sortiment av bivaxdukar. Har du något önskemål på mönster/färger? Kontakta oss här.